معرفی انواع برنج ایرانی برای خرید برنج عمده
برنج ایرانی یکی از اصلیترین مواد غذایی است که سر سفره ما ایرانیها همیشه وجود دارد. خوشبختانه پتانسیلهای جغرافیایی کشور نیز شرایطی را فراهم آورده تا در سراسر کشور امکان کشت برنج وجود داشته باشد و هر یک از استانهای کشورمان دارای برنج بومی منطقه خود باشند. وجود انواع مختلف برنج ایرانی با کیفیت در سراسر کشور، باعث میشود تا اکثر هموطنانمان به جای خرید جزئی، اقدام به خرید برنج عمده نمایند. به همین خاطر برای این دسته از عزیزان اهمیت دارد که برنج عمده ارزان پیدا کنند و از طریق فروشگاههایی اقدام به خرید برنج عمده نمایند که برنجهای با کیفیت را در اختیارشان قرار میدهند. هدف ما از نوشتن این مقاله معرفی انواع برنج ایرانی برای افرادی است که قصد خرید عمده از طریق فروشگاههای معتبر را دارند.
معرفی بهترین برنجهای ایرانی از شمال تا جنوب
خاک زرخیز ایران از شمال تا جنوب بستری را برای کاشت بهترین برنجها برای کشاورزان ایرانی فراهم آورده است. به همین خاطر به هر نقطه از ایران عزیز که سفر کنید، میتوانید برنج بومی همان منطقه را با ویژگیها و خصوصیات و عطر و بوی خاص خودش پیدا کنید. شاید برنج شمال کشور نسبت به سایر برنجهای ایرانی شهرت بیشتری داشته باشد. اما این دلیل نمیشود که برنجهای تولید شده در جنوب کشور کیفیت کمی داشته باشند.
تمام برنجهای کشت شده در مزارع شمال تا جنوب کشور درجه یک هستند و حتی نمونههای ارزان قیمت برنجهای ایرانی یک سر و گردن بالاتر از برنجهای خارجی قرار دارند. در این بخش برنجهای ایرانی را به چند دسته تقسیم میکنیم. اول از همه به معرفی برنجهای شمال کشور میپردازیم و سپس درباره برنجهای دیگری که در جنوب و جنوب غربی ایران کشت میشوند، صحبت میکنیم.
معرفی انواع برنج شمال با عطری خاطره انگیز
انواع برنج شمال جزو برنجهای درجه یکی هستند که به خاطر داشتن عطر فوق العاده و پخت خوب برای مجالس، مهمانیها و مصرف روزانه استفاده میشوند. در بین برنجهای شمال ایران آن دسته از برنجهایی که در گلستان، گیلان و استان مازندران کشت میشوند، حرف اول را میزنند. مرغوب بودن دانه برنج، قد کشیدن هنگام پخت، طعم و عطر فوق العاده از جمله ویژگیهای برنج شمال است.
برنجهای درجه یک شمال عبارتاند از:
برنج هاشمی
یکی از معروفترین برنجهای شمال کشور که به خاطر داشتن پخت عالی و دانههای قد بلند خود شهرت پیدا کرده، برنج هاشمی است. بیشترین سطح کشت برنج در استانهای شمالی متعلق به این برنج است. به دلیل اینکه برنج هاشمی خوش طبخ است، طعم فوق العادهای دارد و بذر آن در برابر آفتها مقاومت خوبی از خود نشان میدهد در بیشتر کشتزارهای برنج کشت میشود. میتوان گفت که ممتازترین و بهترین نوع برنج ایرانی، برنج هاشمی است. این برنج قیمتی بالاتر از سایر برنجهای ایرانی دارد و برای افرادی که نگرانی بابت هزینه خرید ندارند، بسیار مناسب است. معمولاً کسانی که قصد خرید برنج عمده را دارند، برنج هاشمی را انتخاب میکنند.
برنجهای هاشمی دارای دو نوع هستند که شامل برنج هاشمی سرد و گرم میشود. بیشتر ایرانیانی که در خارج از کشور زندگی میکنند از فروشگاههای ایرانی، برنج هاشمی را خریداری میکنند. زیرا هم پخت آن ساده است هم عطر و طعم خوبی دارد. یکی از مزایای استفاده از برنج هاشمی این است که نیازی به استفاده از کود شیمیایی و سموم برنج هنگام کشت این محصول وجود ندارد و دانههای آن جزو برنجهای ارگانیک هستند.
برنج طارم
برنج طارم هم جزو معروفترین برنجهای شمال کشور است که در دو استان مازندران و گیلان کشت میشود. اکثر افرادی که برنج شناس هستند با نام برنج طارم آشنایی کامل دارند. این برنج اولین بار در استان زنجان و منطقه طارم کشت شده است. اما امروزه به دلیل کیفیت خوبی که دارد در شالیزارهای استان مازندران و گیلان کشت میشود. شرایط آب و هوایی و جغرافیایی مناسب این استانها باعث شده تا برنج طارم با کیفیت بالا در این مناطق رشد کند. برنج طارم خوب قد میکشد و دارای دو نوع طارم عطری و طارم هاشمی است.
- طارم عطری همانطور که از نامش پیداست، عطر و بوی بسیار خوبی دارد. اما از نظر پخت برنج طارم هاشمی شرایط بهتری دارد.
- دانههای برنج طارم هاشمی هنگام پخت ری میکنند و درشتتر میشوند. ولی متأسفانه عطر و بوی برنجهای طارم عطری را ندارند.
- گفته میشود این برنجها بعد از چند بار گرم کردن هم عطر و بوی اولیه خود را از دست نمیدهند و بافت سبکی دارند.
برنج طارم دارای ۱۳ گونه مختلف است که همه آن ها خوش عطر و خوش پخت هستند. برای اینکه بهتر با این نمونهها آشنا شوید در این قسمت جزئیات کوتاهی را درباره آن ها ارائه میکنیم تا اگر قصد خرید برنج عمده را دارید، راحتتر بتوانید تصمیم بگیرید.
برنج طارم عطری
طارم عطری به خاطر بوی فوق العادهاش مشهور است و در مازندران کشت میشود. این برنج محصول کمی دارد و کمتر مورد توجه کشاورزان قرار میگیرد. اما خوبی آن این است که اغلب آفتی ندارد
.
برنج طارم صدری
یکی از برنجهای بسیار خوش پخت، اما با قیمت بالا، برنج طارم صدری است. این برنج در شهرهای فومن و شفت کشت میشود و در اغلب فروشگاههای معتبری که برنج عمده میفروشند، میتوانید بستهبندیهای مختلف این برنج را پیدا کنید.
برنج طارم دم سیاه
برنج طارم دم سیاه بیشتر در استان گیلان کشت میشود و از نظر پخت و کیفیت هم رده برنج هاشمی است.
برنج طارم هاشمی
کشاورزان به دلیل اینکه ساقه برنج طارم کمی شکننده است، هنگام کشت آن را در کنار بذرهای برنج هاشمی قرار میدهند تا بتواند در برابر باد و عوامل دیگر محفوظ بماند. این نوع از برنج که در فریدونکنار پایتخت برنج ایران کشت میشود، بسیار مشهور و پرطرفدار است.
برنج طارم سنگی
طارم سنگی جزو برنجهای بسیار خوش پختی است که کاملاً ارگانیک است و در ۴ شهرستان استان مازندران مانند جویبار، بابل، فریدونکنار و بابلسر کشت میشود.
برنج طارم دیلمانی
برنج طارم دیلمانی عطر فوق العاده خوبی دارد. اما به دلیل اینکه محصول زیادی به دست نمیدهد، کشاورزان به صورت محدود آن را کشت میکنند.
برنج طارم محلی
طارم محلی که در زنجان و فریدونکنار کشت میشود، جزو برنجهای دانه بلند و خوش عطر مشهور ایرانی است.
برنج طارم رشتی
شهر رشت شاید شرایط مناسبی برای کشت برنج داشته باشد. اما در واقع برنج طارم رشتی در این شهر کشت نمیشود و محصول شالیزارهای فریدونکنار است. این نوع از برنج، عطر بالایی دارد و ظاهر آن قلمی و کشیده است. بنابراین اگر قصد خرید برنج عمده با کیفیت بالا را دارید، این برنج را به شما توصیه میکنیم.
برنج طارم اهلمی
برنج طارم اهلمی هیچ ارتباطی به استانهای شمال کشور ندارد. جالب است بدانید که این برنج در خوزستان، اصفهان، فارس و لرستان کشت میشود. اما کیفیت آن فوق العاده است.
برنج طارم امیری
اگر به دنبال انواع برنج طارم پرمحصول میگردید، برنج طارم امینی یک نمونه فوق العاده است که هم قد بلندی دارد، هم عطر فوق العادهای هنگام پخت از آن به مشام میرسد.
برنج طارم روشن
از نام این برنج میتوان فهمید که یکی از محصولات موسسه تحقیقات برنج کشور است. این محصول در برابر آفتها مقاوم شده و عطر و پخت قابل قبولی دارد.
برنج طارم کشت دوم
همیشه برنجهای کشت دوم طرفداران بیشتری نسبت به برنجهای کشت اول دارند. برنج طارم کشت دوم در فریدونکنار به ثمر مینشیند و عطر آن نیز از کشتهای اول بهتر است.
برنج موسی طارم
این نوع از برنج در شهر گیلان، طارم و بابل کشت میشود. به دلیل اینکه برنج موسی طارم قد بسیار بلندی دارد، اگر به فکر خرید یک برنج با برکت هستید، میتوانید این نمونه را انتخاب کنید که تا حدود ۱۳ میلیمتر هم قد میکشد.
برنج علی کاظمی
شاید نام این برنج را زیاد نشنیده باشید. اما یک کشاورز فومنی به نام علی کاظمی اولین بار این برنج را پیدا کرد و همین باعث شد تا در کشتزارهای استان گیلان همه کشاورزان از بذر برنج علی کاظمی استفاده کنند. کیفیت بالای این برنج و پخت خوبی که دارد، باعث شد تا بعد از برنجهای طارم، هاشمی و صدری دم سیاه، رتبه چهارم را به دست بیاورد. شاید اندازه برنج علی کاظمی به اندازه برنجهای هاشمی و طارم نباشد و زیاد قد نکشد، اما طعم و پخت بسیار خوبی دارد. این نوع برنج یکی از پرمصرفترین برنجهای شمالی است. این نوع برنج قد کوتاهتری نسبت به سایر نمونههای صدری دارد. در صومعه سرا و فومن کشت میشود و اغلب خریداران به صورت عمده این برنج را سفارش میدهند.
برنج صدری
برنج صدری نیز به خودی خود شناخته شده است و یکی از نامهای مطرحی است که در مجالس و مهمانیها معروف است. این برنج پرفروش، پخت فوق العاده خوبی دارد و معمولاً در استان گیلان، مازندران و گلستان کشت میشود. شهرت بالای آن به خاطر این است که بعد از پخت 12 تا 13 میلیمتر قد میکشد. این برنج گچی است و بافت سفتی دارد. رنگ آن سفید مایل به کرم است. نمونههای مختلف برنج صدری عبارتاند از:
برنج صدری هاشمی
این نوع از برنج مقاومت خوبی در برابر آفتها دارد و نیازی به استفاده از سموم شیمیایی برای کشت آن نیست.
برنج صدری حسن سرائی
برنج حسن سرائی در مازندران و گیلان کشت میشود و طعمی بسیار نزدیک به برنج طارم دارد. برنجهایی که در این دو استان کشت میشوند از نظر ظاهر، عطر و دم طعم با یکدیگر تفاوت دارند. اما هر دوی آن ها جزو نمونههای خوش پخت و با کیفیت هستند.
برنج صدری سالاری
برنج سالاری در آستانه اشرفیه و لاهیجان در استان گیلان کشت میشود. این برنج هم عطر و طعم مطلوبی دارد. اما نمیتوان آن را با نمونههای درجه یک مقایسه نمود.
برنج صدری دم سیاه
برنج دم سیاه خیلی زود میپزد و قد خیلی خوبی میکشد. عطر و طعم بینظیر آن نیز زبانزدِ خاص و عام است. این برنج در آستانه اشرفیه، لاهیجان و گیلان کشت میشود. از دیگر نامهای شناخته شده برنج صدری میتوان موارد زیر را معرفی نمود.
- برنج صدری دم سرخ
- برنج صدری دم زرد
- برنج صدری شاه پسند
- برنج صدری دم سفید
برنج صدری دم سیاه
برنج صدری دم سیاه جزو برنجهای کم محصول است و فقط در استان گیلان به صورت انبوه کشت میشود. ویژگیهای ظاهری این برنج مانند رنگ سفید متمایل به کرم و عطر و طعم بسیار خوبی که دارد باعث شده تا در مجالس و مهمانیهای اشرافی مورد استفاده قرار بگیرد. این برنج نسبت به سایر برنجهای شمالی کمیابتر است و قیمت بالاتری نسبت به آن ها دارد. به خاطر اینکه رنگ شلتوک یا ریشک برنج کمی سیاه است به آن برنج دم سیاه میگویند. کیفیت فوق العاده و مرغوب بودن این برنج باعث شده تا از برنج دم سیاه با نام بهترین برنج شمال یاد شود. اما به دلیل اینکه محصول کمتری نسبت به برنج هاشمی دارد و قیمت آن بالا است، توسط قشر مرفه جامعه مورد استفاده قرار میگیرد.
برنج شیرودی
برنج شیرودی بومی استان مازندران است و رنگ استخوانی دارد. این برنج ظاهری شبیه به برنجهای هاشمی دارد و خوشبختانه پخت آن نیز بسیار عالی است. به همین خاطر اکثر رستورانها و سالن دارها برای مراسمهای خود از این برنج استفاده میکنند. خوبی برنجهای شیرودی این است که قیمت مناسبی هم دارند و نسبت به سایر برنجهای پرمحصول شمالی، ارزانتر هستند. البته ارزان بودن این برنجها به دلیل کیفیت پایین آن ها نیست. بلکه کارشناسان موسسه تحقیقات معتقدند که این نوع از برنجها کیفیت پخت بسیار خوبی دارند.
برنج فجر
برنج فجر یکی از برنجهای ایرانی است که توسط محققان موسسه تحقیقات برنج کشور، دستکاری ژنتیکی شده است. البته دستکاری ژنتیکی به این معنا است که بذر آن را در برابر آفتها مقاوم کردهاند و محصول بیشتری میدهد. دانههای این برنج نوک تیز با اندازه متوسط هستند. رنگ آن ها نیز سفید مایل به روغنی است و دارای دو نوع برنج فجر عطری و برنج بدون عطر هستند.
برنج سرلاشه
شاید نامه برنج سرلاشه شما را یاد برنجهای نیم دانه و خرده بیندازد. اما برنجهای سرلاشه به آن دسته از برنجهایی گفته میشود که هنگام بستهبندی کمی شکسته میشوند و به صورت جزئی از برنجهای معمولی کوچکتر هستند. این برنجها که قدشان حدوداً دو سوم برنجهای معمولی است، قیمت بسیار مناسبتری نسبت به دانههای معمولی دارند. خوبی این برنجها این است که کیفیت پخت بالایی دارند و برای مصرف روزانه در منزل مناسب هستند. اگر برنج سرلاشه واقعی باشد باید کمتر از ۱۰ درصد داخل آن برنج نیم دانه وجود داشته باشد. اما اگر مقدار برنجهای نیم دانه بیشتر از این حد باشد، بهتر است از خرید آن ها با قیمت بالا خودداری کنید.
برنج دودی
یکی از روشهای حفظ برنج برای مدت طولانی و مقاوم کردن آن در برابر آفتها، دودی کردن برنج است که در گذشته به صورت سنتی و دستی انجام میشد. به این صورت که کشاورزان برنجهای آماده شده را داخل کیسههایی میریختند و آن ها را در معرض دود آتش قرار میدادند. اما امروزه افرادی که عطر و طعم برنجهای دودی را میپسندند، این برنجها را از کارخانههای تولید کنندهای خریداری میکنند که از روش صنعتی استفاده میکنند و با دستگاههای مخصوص این برنجها را دودی میکنند.
برنج قهوهای
اگر به تناسب اندام و سلامت جسم خود اهمیت زیادی میدهید، حتماً تا حالا اسم برنج قهوهای را شنیدهاید. این نوع از برنجها به دلیل اینکه هنوز از سبوس خود جدا نشدهاند، انواع ترکیبات مفید مانند فسفر، سلنیوم و منگنز را دارا هستند. همچنین مواد مغذی دیگری مانند ویتامینهای گروه B نیز در برنج قهوهای وجود دارند. اکثر افرادی که رژیم غذایی میگیرند، در لیست غذاهای خود برنج قهوهای را هم میگنجانند. هنگام تولید این نوع از برنج، پوسته یا شلتوک برنج جدا نمیشود و به همان صورت در معرض بخار آب قرار میگیرد. این کار باعث میشود تا املاح موجود در برنج به داخل دانه نفوذ کند و پس از پایان این مرحله است که شلتوک برنج جدا میشود. این فرآیند کمک میکند تا این نوع از برنجها رنگی قهوه متمایل به قرمز داشته باشند.
برنج نیم دانه
برنج نیم دانه نیز مانند برنج سرلاشه پس از فرایند بستهبندی از برنجهای معمولی جدا میشود. دانههایی که شکسته و خرد شدهاند، تحت عنوان برنج نیم دانه بستهبندی میشوند. انواع برنج هاشمی و برنج طارم مازندران انواع نیم دانه دارند که برای پخت سوپ، شله زرد و شیر برنج مناسب هستند.
برنج ندا
برنج ندا نیز یکی از برنجهای شمالی است که از ترکیب سه نوع برنج طارم، حسن سرائی و آمل تولید شده است. خوبی برنج ندا این است که هیچ یک از نقطه ضعفهای این سه نوع برنج را ندارد و کیفیت آن بسیار بالا است. برنج ندا پخت خوبی دارد و قیمت آن نیز نسبت به نمونههای دیگر ارزانتر است. از جمله مزایای آن نیز میتوان به دانه بلند بودن برنج ندا و بافت سبک و ماندگار بعد از پخت اشاره نمود.
معرفی برنجهای جنوب کشور خوش پخت و خوش طعم
به برنجهایی که در جنوب کشور کشت میشوند، برنج گرد گفته میشود. همانطور که از نامش پیداست این نوع از برنج قد کوتاهی دارد و ظاهر آن مانند برنجهای شمالی کشیده نیست. به دلیل اینکه این برنجها قد کوتاهی دارند، معمولاً برای پخت در مجالس و مهمانیها مورد استفاده قرار نمیگیرند. اما قیمت خوب آن ها و کیفیت بالای این نوع از برنجها باعث میشود تا برای مصرف روزانه انتخاب شوند و طرفداران خاص خود را داشته باشند. معروفترین برنجهای جنوب کشور که در استانهای مختلف کشت میشوند، عبارتاند از:
برنج عنبربو
برنج عنبربو یک برنج گرد قد کوتاه است که طبع گرمی دارد. این برنج در استانهای جنوبی کشور کشت میشود. به دلیل هضم راحت آن اکثر افرادی که مشکل دیابت دارند یا از پرفشاری خون رنج میبرند، این نوع برنج را انتخاب میکنند. برنج عنبربو عطر فوق العادهای دارد و پخت آن هم معمولی است.
برنج چمپا
در استان خوزستان یک برنج بسیار معروف کشت میشود که با نام چمپا شناخته میشود. این برنج هم ظاهر گرد و کوتاهی دارد. اما بسیار خوشبو و خوش طعم است. علاوه بر خوزستان در استان اصفهان، خراسان رضوی و ایلام هم این برنج را کشت میکنند.
برنج لنجان
برنج لنجان بومی استان اصفهان و شهر لنجان است. به دلیل اینکه در کنار رودخانه زاینده رود زمینهای کشاورزی زیادی وجود دارد، اکثر کشاورزان از این فرصت استفاده کردهاند و از گذشته تاکنون برنجهایی را با نام برنج لنجان در مزارع خود میکارند. برنج لنجان شاید قد کوتاهی داشته باش، د اما از نظر عطر و طعم با برنجهای شمالی رقابت میکند.
ویژگیهای برنجهای ایرانی در مقایسه با برنجهای خارجی
در ابتدای بحث انواع برنج کشت شده در شالیزارهای شمال کشور را معرفی کردیم و درباره ویژگیها و خصوصیات هر کدام اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دادیم. این نوع از برنجها از نظر غذایی خواص بینظیری دارند که از جمله آن ها میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
- طعم فوق العاده
- حفظ شکل اولیه در زمان پخت
- عطر خوش
- هضم سریع
- دارا بودن رنگ یک دست
ویژگیهایی که به آن ها اشاره کردیم، همگی مربوط به برنجهای دو استان مازندران و گیلان هستند. شاید این سؤال برای شما مطرح شود که برنج مازندران بهتر است یا برنجهای استان گیلان کیفیت بالاتری دارند؟
در واقع به دلیل اینکه شرایط آب و هوایی این دو استان شبیه یکدیگر است، نمیتوان بین آن ها تفاوتی گذاشت. اما اکثر افراد برنجهای کشت شده در استان مازندران را بیشتر میپسندند و ترجیح میدهند هنگام خرید برنج شمال، برنجهای هاشمی و طارم کشت شده در مازندران را انتخاب کنند.
در مقایسه بین برنجهای ایرانی و خارجی، قطعاً خودتان میدانید که برنجهای ایرانی برنده این رقابت هستند. متأسفانه برای تولید برنجهای خارجی اصول بهداشتی رعایت نمیشود و از سموم آفتکشهای بسیاری استفاده میکنند. در صورتی که برنجهای با کیفیت ایرانی از نشا با کیفیت به وجود میآیند و ارزش غذایی بالایی دارند. رعایت اصول بهداشتی هنگام کاشت آن ها نیز از مهمترین نکاتی است که میتوان اشاره نمود.
بعضی از برنجهای خارجی مانند برنج باسماتی یا پاکستانی از نظر کیفیت بد نیستند. اما درباره برنجهای هندی اصلاً صحبت نکنیم، بهتر است. زیرا این نوع از برنجها در شرایط خوبی تولید نمیشوند. اگر یک بار هم که شده برنجهای ایرانی را امتحان کرده باشید، میدانید که چه طعم قوی و چه عطر فوق العادهای دارند و به هیچ وجه قابل مقایسه با برنجهای خارجی نیستند. حتی ارزش غذایی برنجهای داخلی بالاتر از برنجهای خارجی است. بنابراین اگر قصد خرید برنج عمده ارزان را دارید، توصیه میکنیم نمونههای خوش قیمت ایرانی مانند برنج ندا یا فجر را انتخاب کنید.
قیمت برنج ایرانی
وقتی صحبت از کیفیت به میان بیاید، قطعاً باید بهای آن را هم بپردازید! به همین خاطر است که قیمت برنجهای ایرانی نسبت به نمونههای خارجی بالاتر است. قیمت برنج شمال با توجه به فاکتورهای مختلفی مانند نوع برنج، برند تولید کننده، محل کشت و عطر و طعمی که دارد، تغییر میکند. اما یکی از راهکارهایی که میتواند به شما کمک کند قیمت کمتری برای خرید برنجهای با کیفیت ایرانی بپردازید، خرید عمده این محصولات است.
در بازارهای مختلف محصولات دیگر را نیز به صورت عمده به فروش میرسانند، اما برنج به دلیل اینکه یکی از اصلیترین مواد غذایی ما ایرانیان است و ماندگاری بالایی دارد به صورت عمده با قیمتهای مناسبتر به فروش میرسد. قطعاً خرید یک کیسه برنج ۱۰ کیلویی اصلاً به صرفه نیست وقتی میتوانید ۱۰۰ کیلو از این برنج را با قیمت بسیار کمتر خریداری کنید.
شما میتوانید به صورت سالانه خرید برنجتان را انجام دهید و در یک محل مناسب این برنجها را نگهداری کنید. با افزایش قیمتها در سال گذشته نیز یکی از راهکارهای اقتصادی خرید عمده برنج و سایر محصولات غذایی با ماندگاری طولانی است.
خرید برنج عمده
خرید برنجهای ایرانی به صورت عمده از طریق فروشگاههای معتبر امکانپذیر است. این نوع از برنجها که پاک شده هستند و توسط دستگاه سورتینگ برنج برای مصرف آماده میشوند، قیمتهای بسیار مناسبی دارند. به دلیل اینکه خرید برنج عمده دست واسطهها را کوتاه میکند و برنج به صورت مستقیم از کارخانه تولید کننده به دست مشتری میرسد، هزینههایی که باید به دلالها و واسطهها بپردازد، حذف میشود. حتی بعضی از فروشگاههای معتبر هستند که امکان خرید اقساطی برنج به صورت عمده را فراهم نمودهاند. البته توجه داشته باشید که باید فروشگاهی را برای خرید انتخاب کنید که به استانداردها پایبند باشد و بر کیفیت انواع برنج ایرانی نظارت کافی داشته باشد.
برنامهریزی مناسب برای بستهبندی و ارسال برنجهای خریداری شده نیز یکی از ویژگیهای اصلی فروشگاههای معتبر است. در صورتی که قصد خرید برنج عمده با بهترین قیمت را دارید، میتوانید از طریق فروشگاه ما اقدام کنید.
مزایای خرید برنج عمده چیست؟
اولین و مهمترین مزیتی که خرید برنج عمده دارد، صرفهجویی و کاهش هزینههای مربوط به خرید برنج است. اما این کار مزایای دیگری هم دارد که میتوان از آن ها به موارد زیر اشاره کرد.
- کاهش هزینههای حمل و نقل
- کیفیت بالای برنج خریداری شده
- امکان سفارش محصولات متنوع
- خرید برنجهای یک دست و با کیفیت، بدون دانههای شکسته
کلام پایانی
در این مقاله تلاش کردیم فهرست کاملی از انواع برنج ایرانی معرفی کنیم. با توجه به متنوع بودن برنجهای ایرانی ممکن است نام برخی از آن ها را در این مقاله نبینید به عنوان مثال برنج کامفیروز که یکی از برنجهای خوش عطر و خوش پخت استان فارس است که در میان فهرست برنجهای جنوب ایران نیست. اما هر منطقه یا شهر که شرایط جغرافیایی مناسب برای کاشت برنج را داشته باشد، محل مناسبی برای کاشت برنج های ایرانی است. همه این برنج ها با کیفیت و خوش پخت هستند. به عنوان مثال در شهر دورود و استان لرستان برنجهای با کیفیتی کشت میشوند که بسیار معروف هستند. برنج کلات، برنج میانه برنج بروجرد و انواع برنج کشت دوم دارای کیفیت بالایی هستند و نمونههای پرطرفدار برنج ایرانی میباشند. در صورتی که قصد خرید برنج ایرانی به صورت عمده را دارید، میتوانید ابتدا با کارشناسان ما مشورت کنید و پس از دریافت مشاوره و راهنمایی، اقدام به سفارش و خرید نمایید. برای دریافت مشاوره روی لینک زیر کلیک کنید.